vesti

Martina Jelić i Iva Bokšić u žiriju prestižnih Creativepool nagrada

U ovogodišnjem sastavu žirija prestižnih Creativepool nagrada, zajedno sa stručnjacima iz advertajzing sveta, našle su se predstavnice agencije McCann Zagreb. Martina Jelić, Head of Digital, članica je žirija u kategoriji Digital, a Iva Bokšić, Head of Strategy, članica je žirija u kategoriji Integrated.

„Radujem se sto imam priliku biti medu stručnjacima iz raznih kreativnih industrija i raznih dijelova svijeta koji će birati projekte koji će zasjati na stranicama ovogodišnjeg Creativepool Annuala. Posebno sam radoznala vidjeti kako su najuspješniji svjetski brandovi i agencije kreirali cjelovite i integrirane kampanje u godini koja je, uz mnoge druge izazove, donijela i tektonske promjene u ponašanju potrošača, konzumaciji medija i “klasičnog” komuniciranja“, kaže Iva Bokšić, Head of Strategy agencije McCann Zagreb.

„Vjerujem da nam je neobična godina donijela posebno zanimljiva kreativna promišljanja, stoga mi je osobito drago da ću u društvu stručnjaka iz cijelog svijeta imati priliku prokomentirati digitalno tržište i odabrati radove koji su obilježili godinu svojim inovativnim pomakom“, dodaje Martina Jelić, Head of Digital, McCann Zagreb.

Godišnja nagrada Creativepool daje priliku velikim oglašivačima i brendovima da prikažu svoje radove kao i da osvoje njihovu prestižnu nagradu u više kategorija. Pobedničke kampanje i svi finalisti biće objavljeni u godišnjem izdanju publikacije „Annual“. 2021. godine predstavljaju najuticajniji i najveći žiri do sada, u čijem sastavu se nalaze i brend predstavnici iz kompanija kao što su Facebook, TikTok, Channel 4 i mnogi drugi.

Radove možete prijaviti do 27. maja, a više informacija možete pronaći na sajtu.