vesti

mts Čuva tvoj svet

Čak 90 odsto mladih smatra da društveno odgovorne aktivnosti treba da budu deo poslovanja svakog ozbiljnog brenda.* Žele da ih neko pokrene da sa brendovima čine nešto što ima smisla, sa čime mogu da se poistovete i u čemu mogu da učestvuju. mts je prepoznao ovu potrebu i, zajedno sa agencijom McCann Beograd, načinio strateški korak kojim je omogućio svim svojim korisnicima da postanu aktivisti u očuvanju prirodnih lepota Srbije.

https://www.youtube.com/watch?v=1aqvJB0AYPQ

Najnovije mts postpejd tarife, Morava, Omorika i Soko, izdvajaju se pre svega po tome što se od svakog mesečnog računa izdvaja  po 1 dinar za očuvanje prirode Srbije. Tarifa Morava je nazvana po najvećoj reci u Srbiji, a u mts ponudi je ujedno najpovoljnija tarifa. Omorika je dobila naziv po Pančićevoj omorici, endemskoj četinarskoj vrsti sa područja zapadne Srbije, a Soko prema Stepskom (banatskom) sokolu koji naseljava samo jugoistočnu i deo centralne Evrope.

Vera Aćimović, Stategic Plannner u McCann Beograd, kaže: “Većina nas oseća odgovornost da svet učini boljim mestom za generacije koje dolaze, a zaštita životne sredine i ugroženih vrsta je u tom smislu prioritet i jedan od dominantnih CSR trendova u svetu. U najnovijoj kampanji za mts hvatamo se u koštac sa temama čiju važnost korisnici brenda jasno prepoznaju, dok sa druge strane promovišemo novu prodajnu ponudu brenda. Na inovativan način aktiviramo naciju i uvezujemo je uz brend, gradeći istinsku konekciju i partnerstvo za mnoga dobra dela u budućnosti.”

“Svrha je reč koja se često pominje u teoriji moderne komunikacije, kao spona koja povezuje moderne brendove sa ljudima današnjice.  Veoma sam ponosna na ovu saradnju i pionirski poduhvat brenda mts na ovim prostorima. Od danas ćemo razgovarati, slati poruke i koristiti internet na telefonu znajući da smo tako deo nečeg većeg.” rekla je Jana Savić Rastovac, kreativna direktorka agencije McCann Beograd.

* Rezultati studije “Istina o mladima” ekspertskog centraMcCann Truth Central Beograd.