vesti

Koliko vredi vaš brend

Kako biste se osećali da druga kompanija počne da koristi Vaše metode rada da bi prodavala slične proizvode ili usluge i tako ostvarivala profit? Možda smatrate da Vaš kreativni rad ili poslovna tajna ne vrede mnogo, ali svaki biznis ima svoju intelektualnu svojinu – ideje, znanje, izume, trikove i tajne – koje vam daju prednost u odnosu na konkurenciju na tržištu. Jednom rečju, Vaš know-how.

Naša članica Blumen Group  poziva  na besplatnu panel-radionicu “Vi mislite da imate brend. A znate li koliko vredi?”, u četvrtak, 26. aprila u Blumen Business Club-u od 17 časova.

Na panelu će govoriti Daniela ZlatićŠutić, rukovodilac Centra za edukaciju i informisanje pri Zavodu za intelektualnu svojinu Republike Srbije, ovlašćeni revizor i osnivač Kulezić & Consultation Jelena Kulezić, kao i ovlašćeni revizor i direktor Kulezić & Consultation Marina Petrović. 

Sa panelistkinjama razgovara Nataša Pavlović Bujas, autor brojnih projekata iz oblasti kreativnih industrija i kulture, sa dugogodišnjim iskustvom u kreiranju promotivnih kampanja i upravljanju brendom i reputacijom. Osnivač i direktor višestruko nagrađivane agencije za integrisane komunikacije Blumen Group.

Događaj moderira Hristina Stojiljković.

Učešće na panel-radionici je besplatno.

Rok za prijavljivanje je sreda, 25. april do 15h.