vesti

Nagrada za preduzetništvo ide u Srbiju!

Proglašeni pobednici globalnog Payoneer konkursa za preduzetništvo 2023.

Vodeća globalna platforma za međunarodna plaćanja – Payoneer, dodelila je sedmu godinu za redom nagrade za preduzetništvo. U jakoj konkurenciji među više od 9.000 preduzetnika iz 150 zemalja dodeljeno je ukupno pet nagrada, a među laureatima ovog vrednog priznanja našao se i CEO međunarodne marketinške kompanije Four Winds Digital LTD.

Payoneer je svoj, sada već tradicionalni, konkurs pokrenuo s ciljem da skalira imena ljudi koji se bave globalnim poslovanjem, bilo da je reč o e-trgovcima, međunarodnim frilenserima, preduzetnicima ili vlasnicima biznisa svih veličina. Dodelom Payoneer nagrada za preduzetništvo, imena uspešnih pojedinaca postaju međunarodno relevantna, čime automatski dobijaju mogućnost da za njihov biznis sazna veći broj ljudi. Pored ovoga, zahvaljujući partnerstvu sa međunarodnom neprofitnom organizacijom Kiva, pobednicima se ujedno dodeljuju i novčani krediti koje kao pomoć mogu pokloniti drugim preduzetnicima, čime dobijaju mogućnost mikrofinansiranja svog poslovanja.

Payoneer nagradu za preduzetništvo 2023, u kategoriji Uslužno poslovanje godine, dobio je Ognjen Vuković, CEO i Vlasnik Four Winds Digital LTD. Reč je o agenciji za performans reklamiranje sa entitetima u Srbiji, Sjedinjenim Američkim Državama i Ujedinjenom Kraljevstvu, koja svojim klijentima pruža kompletnu uslugu oglašavanja sa posebnim “pay-per-sale” modelom. Kuriozum je da je ova agencija, na čelu sa Vukovićem, započela svoje poslovanje kao tim od dve osobe sa inicijalnom idejom da restruktuiraju način na koji rade standardne agencije. Za manje od dve godine, Four Winds je postao jedan od najprepoznatljivijih performans timova u domenu e-trgovine.

Naši klijenti se mogu osloniti na nas i iskoristiti sve pogodnosti ovlašćenog marketing partnera, kao i odlične odnose koje negujemo sa reklamnim mrežama, gde smo u mogućnosti da ponudimo našim klijentima posebne uslove plaćanja, kreditne linije i status potrošnje bez ograničenja i još mnogo toga. Efikasnost je krucijalna za bilo koji deo procesa e-trgovine, što našu saradnja sa Payoneer-om čini toliko važnom. Prilika da međunarodna B2B plaćanja tretiramo kao lokalna otvorila nam je novu dimenziju bankovnih transfera gde se sada možemo fokusirati na stabilnost, brzinu i kvalitet usluge bez ikakavih geografskih ograničenja”, rekao je ovom prilikom Ognjen Vuković.

Pored našeg predstavnika, nagrade su dobili Wood and Hearts Inc iz Ukrajine u kategoriji Inovativno poslovanje godine, Dynamo iz SAD-a za Društveno odgovorno poslovanje godine, Kolibri iz Argentine za Ekološko poslovanje godine, a u kategoriji Ecommerce poslovanje godine nagrada je podeljena između predstavnika kompanija THUMB IN THAI CO iz Tajlanda, Colorpic Inc. iz Kine i Leamigo Technologies iz Indije.