vesti

New Moment tim pobedio na takmičenju Kaktus Talents

New Moment tim pod nazivom “Different think”, u sastavu Jelene Dobrković i Stefana Mitrovića, pobednik je trećeg takmičenja KAKTUS Talents.

Na takmičenje se prijavilo čak 20 timova mladih talenata iz agencija u Srbiji, starosti do 32 godine, a imali su zadatak da odgovore na brief Foruma mladih sa invaliditetom. Ove godine mladi talenti pokazali su svoju kreativnost i inovativnost u okviru kategorije Kreativna upotreba medija i imali su zadatak da odgovore na brief u roku od 48 sati.

Srećni smo što je naš projekat doniran Forumu mladih sa invaliditetom, jer smo time dali mali doprinos u rešavanju društvenog problema. To je sjajan osećaj. Osmislili smo komunikacionu kampanju ,,Za osobe sa poslovnim potrebama”, gde smo kroz optimalan miks klasičnih i novih kanala komunikacije želeli da pošaljemo poruku da su osobe sa invaliditetom i bez invaliditeta jednake u zapošljavanju”, rekla je Jelena Dobrković iz New Momenta.

Drugoplasirani tim ovogodišnjeg takmičenja je Camus iz agencije Ovation BBDO, a pored njih u finalu takmičenja bili su i tim Velika očekivanja iz agencije McCann Beograd i tim Šaba iz agencije Communis DDB.

Žiri KAKTUS Talents Award činilo je 15 uglednih profesionalaca iz kompanija, kreativnih, PR i digitalnih agencija iz Srbije, kao i predstavnik udruženja SOS Dečija sela Srbija. 

Dobitnicima će nagrada biti uručena na festivalu KAKTUS 2021, koji se održava 2. i 3. novembra u hotelu Mona Plaza.