vesti

NOVA MEDIJSKA AGENCIJA PARTNER KOMPANIJE NESTLÉ ADRIATIC

Beograd, 22. decembra 2020. godine – Kompanija Nestlé Adriatic potpisala je ugovor sa kompanijom UM – THRIVE kao svojim novim partnerom na tržištu Adrijatika nakon veoma konkurentnog tendera.

Od 1. januara 2021. godine UM-THRIVE (IPG) biće medijski partner kompanije Nestlé na osnovu temeljne prezentacije medijske strategije kroz plaćene medijske kanale, uključujuči digitalne i tradicionalne, pokrivši na taj način sve bitne stavke u okviru medijskog plana. Novi medijski partner deli verovanje kompanije Nestlé da je komunikacija jedna od fundamentalnih strateških instrumenata u izgradnji brenda i reputacije. Opseg rada nove medijske agencije pokriva sva tržišta u regionu Adrijatika (Srbija, Hrvatska, Slovenija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora i Severna Makedonija), sve medijske usluge poput medijske strategije, medijskog planiranja, kupovine medijskog prostora, medijsko merenje, itd. na osnovu razumevanja kompleksnosti trenutnog stanja u medijima u regionu, kao i kroz opširno razmišljanje o prilikama za igradnju brenda sa personalizovanim pristupom potrošačima, alate i inovacije u medijima.

„Verujemo da su mediji vrednost koju bi trebalo pojačati i da su oni jedni od fundamentalnih strateških instrumenata pri izgradnji brenda. Važnost prave kombinacije medija naročito raste u vremenu u kakvom sada radimo i živimo. Sa našim novim medijskim partnerom, ciljamo da pružimo inovativne i jake medijske strategije napravljene za budućnost, kao i efektivan i efikasan pristup medijskoj kupovini. Medijske agencije u zemljama u kojima poslujemo su naši strateški partneri koji nas podržavaju u stvaranju pobedničkih brendova i adaptaciji budućim medijskim kampanjama. Želeli bismo da zahvalimo našim partnerima u prethodnim godinama i novom partneru na angažovanju i profesionalizmu koje su pokazali“, izjavila je Neli Angelova, direktorka komunikacija za Nestlé jugoistočno evropsko tržište.

Novim partnerom, Nestlé želi da učvrsti svoje jake poslovne ambicije u regionu Adrijatika i izgradi snažno partnerstvo sa strateškim partnerima i pobedničkim timovima.

„Veoma smo zahvalni na prilici da budemo deo Nestlé medijskog tima i nastojaćemo da maksimalno pojačamo marketinško prisustvo i uspeh kompanije u nadolazećim godinama. Radili smo neprestano kako bismo obezbedili najbolje opcije za Nestlé, koji deli naše ambicije – da budemo najbolji što možemo. I&F Grupa i UM tim u Adrijatiku fokusiraju se na želje i ciljeve klijenta i sigurna sam da ćemo imati pozitivan uticaj na poslovanje kompanije Nestlé. Kao izazivači budućnosti širom ovog veoma interesantno regiona, stvari provodimo u delo kroz efektivan i efikasan pristup operacijama na više tržišta. Naš cilj je da potrošače upoznamo sa brendom Nestlé-a širom Adrijatika, bez obzira na to da li se radi o hrvatskom priobalju ili užurbanim ulicama Beograda“, izjavila je Branislava Cargonov, regionalna generalna direktorka kompanije UM.

Za sva pitanja i informacije oko plaćenog medijskog prostora, molimo kontaktirajte:

Maria Hristova-Svec

Nestlé South East Market Brand Activation Manager (Media)

Email adresa: Maria.hristova-svec@bg.nestle.com

Telefon: +359 89 440 50 10