vesti

Novi konkurs Telenor fondacije – „Zamisli sve“

Beograd, 25. mart 2020. – Telenor fondacija objavila je otvoreni poziv za novi konkurs “Zamisli sve” na koji se mogu prijaviti sve humanitarne, nevladine i neprofitne organizacije, institucije i fondacije registrovane u Srbiji. Tema konkursa su inovativna rešenja za prevazilaženje aktuelnih društvenih izazova. Konkurs je otvoren do 25. aprila u ponoć, a prijave je potrebno poslati na fondacija@telenor.rs. Minimalna nagrada za pobedničke projekte iznosiće 1.000, a maksimalna 15.000 evra, pored toga će kompanija Telenor sa pobednicima konkursa gajiti partnerski odnos i staviti na raspolaganje neophodne resurse kako bi projekti na kraju i bili uspešno realizovani.

Već 15 godina ulažemo u zajednicu u kojoj poslujemo i podržavamo društveno odgovorne projekte, shvatajući njihov značaj. Kroz ovaj konkurs Telenor fondacije pozivamo sve zainteresovane organizacije da predlože inovativna i održiva rešenja koja za cilj imaju prevazilaženje aktuelnih društvenih izazova i stvaranje lepše budućnosti.Pored finansijske podrške koju pružamo, sa pobednicima konkursa gradimo partnerski odnos i obezbeđujemo neophodne resurse kako bi njihovi projekti bili uspešno realizovani”, rekla je Milica Begenišić, menadžerka Telenor fondacije.

Tema ovogodišnjeg konkursa je #ZamisliSve, putem koje Telenor poziva sve zainteresovane organizacije da predlože inovativna i održiva rešenja koja za cilj imaju prevazilaženje trenutnih društvenih izazova iz oblasti obrazovanja, socijalne inkluzije društveno ugroženih grupa, kultura i umetnosti i zaštite životne sredine.

Ove godine Telenor fondacija ulazi u petnaestu godinu poslovanja, i tokom tog vremena je kao jedan od lidera na tržištu, imala preko 200 realizovanih društveno odgovornih projekata u saradnji sa svojim partnerima. Svaki projekat je, osim novčane podrške, dobio i mogućnosti korišćenja potencijala osnovne delatnosti Telenora, kao i angažovanje  zaposlenih.

Više informacija o načinu prijave možete pronaći na sajtu www.telenor.rs