vesti

PRiZNANJE za inovativnu upotrebu digitalnih kanala komunikacije

Komunikacioni tim I&F McCann Grupe nagrađen je PRiZNANJEM za upotrebu digitalnih medija i novih tehnologija u komunikaciji. Nagrađena kampanja realizovana je za projekat ARt, najveća virtuelna izložba svih vremena, koji je McCann Beograd kreirao za Muzej savremene umetnosti u Beogradu.

„Ova nagrada predstavlja priznanje za timski i posvećen rad svih kolega kao i Muzeja savremene umetnosti, koji je sa poverenjem podržao kampanju. Uvek se trudimo da iskoračimo hrabro u osmišljavanju komunikacije koja je inovativna i kreativna i  ostvaruje rezultate. Ponosni smo na snažne ideje koje su prepoznate u lokalnim i međunarodnim okvirima i koje su nagrađene od cenjenog žirija za nagradu PRiZNANJE. Ova nagrada nastavlja niz drugih koje smo do sada osvojili u godini u kojoj kao kompanija obeležavamo 20 godina od osnivanja”, rekla je Marija Vićić, direktorka komunikacija I&F McCann Grupe.

PRiZNANJA dodeljuje Društvo Srbije za odnose s javnošću, koje ove godine takođe obeležava 20 godina rada. Na adresu Društva je, u okviru ovogodišnjeg konkursa, stiglo 67 prijava u 16 kategorija.