vesti

New Moment PR agencija proglašena za PR Agenciju godine u kategoriji velikih PR agencija

New Moment PR Agencija je sinoć proglašena PR Agencijom godine u kategoriji velikih PR agencija na tradicionalnoj godišnjoj dodeli nagrada Društva Srbije za odnose sa javnošću.

Pored nagrade za PR Agenciju godine, New Moment PR je osvojio još šest nagrada za najbolje projekte u prethodnoj godini i to u sledećim kategorijama: u kategoriji Korporativne komunikacije za projekat „Huawei, Be present“, u kategoriji Komunikacija u neprofitnom sektoru za projekat “Čuvaj mi mesto“, nagradu za Brend PR za projekat „Štark Deda mraz“ rađen za kompaniju Soko Štark, za CSR za projekat „Trka za mir“ za kompaniju Sport time, u kategoriji Najbolje implementirana internacionalna kampanja za projekat „Sat za našu planetu“ rađen za WWF, kao i nagradu u kategoriji Komunikacija u javnoj upravi za projekat „80 godina Beo Zoo Vrta“.

Nagradu za Agenciju godine primila je direktorka New Moment PR agencije, Branka Conić.

„Ovo priznanje je rezultat predanosti New Moment PR profesionalaca u sprovođenju inovativne i kvalitetne prakse odnosa sa javnošću, kojoj smo posvećeni u svakodnevnom radu sa klijentima. U kompaniji naročito vodimo računa o društveno odgovornoj komponenti svakog projekta, jer glavni cilj i misija naše profesije treba da bude kreiranje ideja za bolje i humanije društvo“, izjavila je Branka Conić.

New Moment  PR je deo kompanije New Moment New Ideas Company,  koja posluje u 10 zemalja Jugoistočne Evrope, sa tradicijom dugom preko 30 godina. Jedna je od vodećih agencija za integralne marketing komunikacije i najnagrađivanija u regionu. U svom sastavu Agencija ima ATL, BTL, PR, Digital, Dizajn studio i New Moment Production.