vesti

REGIONALANA SNAGA NEW MOMENTA

Balkan Spirit

Regionalni sastanak management board-a New Momenta održan u Hilandarskoj 14

Ono što nas ne uništi, to nas nas ojača, pogotovo na Balkanu. Vezuje nas verovanje u ideje, kreativnost, ljude koji misle srcem i kulturu nemogućeg. New Moment balkanski tim okupio se na regionalnom sastanku, demonstrirajući snagu regije. Na istoj adresi, ali u novom ruhu, u čuvenoj Hilandarskoj 14, stecištu najkreativnijih ideja, gde se umetnost spojila sa advertajzingom, sakupili su se vodeći ljudi New Moment timova iz Srbije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Severne Makedonije, Crne Gore, Bugarske, Albanije i Kosova. Podeljena su iskustva, ali i prakse stečene u minulom periodu, kako bi svaki ogranak mogao da nastavi dalje, primenjujući najbolja rešenja i veštine sa svakog tržišta.

Nastavljamo da rastemo zajedno, učimo jedni od drugih i promovišemo balkansku kreativnost za ceo svet! Samo sjedinjeni možemo da stvorimo velike ideje, a to je i glavna snaga New Momenta – ljudi, ma gde oni bili. Kreativna kuhinja New Momenta oduvek je bila mesto odakle su izlazili najbolji ukusi, a sa regionalnim timom na okupu najbolji recepti se ponovo mogu naći na meniju.

Nakon 40 godina duge tradicije New Momenta, agencije koju je osnovao Dragan Sakan, pionir modernog advertajzinga u regionu, njegov duh i dalje živi poslujući na krilaticama koje je on utemeljio – da ništa ne može biti ostvareno ako pre toga nije odsanjano, da se najbolje vidi srcem, kao i de će ideje uvek biti najjače valute.

Kriza protekle 2 godine je pogodila duh, ljude i kluturu kompanije ali smo uspeli da zajedno redefinisemo poslovanje, uz fokus na nove potrebe klijenata i iz krize izađemo jos agilniji, veći i kreativniji.