vesti

Reklamondo 2019 – Kreativni događaj usred srede

U sredu 29.maja sa početkom u 18h održaće se Reklamondo 2019. Osmu godinu za redom studenti u okviru prakse na advertajzing portalu Lumiere.rs okupiće studente i ljubitelje advertajzinga. Događaj će se održati u prostorijama Univerziteta Singidunum, Danijelova 32 (Amfiteatar 22).

Kao i prethodnih godina, Reklamondo će činiti predavanja gostujućih predavača i dva reklamna bloka najkreativnijih, pažljivo odabranih reklama iz prethodnog perioda. Tema o kojoj će se govoriti u okviru ovogodišnjeg Reklamonda je influence marketing.

Ove godine u ulozi gostujućih predavača naći će se osnivači kanala MoguJaToSamNemanja Maraš i Miloš Maksimović, koji će govoriti o projektu koji su pokrenuli, kao i o stanju influensera u Srbiji, dok će o saradnji sa poznatim ličnostima i influenserima, na primeru kampanje za AirSerbia kompaniju “Svaki put po tvojoj meri”, govoriti Dušan Simić, strateški planer iz agencije Communis DDB.

Advertajzing portal Lumiere.rs je portal koji za cilj ima da na jednom mestu prikaže radove marketinških agencija iz Srbije i sveta. Osnovni motiv osnivanja portala je ljubav prema reklamama i advertajzingu. Svake godine, počevši od 2011. god, Reklamondo organizuju studenti u okviru prakse na advertajzing portalu Lumiere.rs.