vesti

SberBiz Online: SBER banka čuva vaše vreme i novac

Ukoliko ste preduzetnik i multitasking predstavlja vašu svakodnevnicu, sasvim sigurno će vas obradovati novina koja stiže iz Sberbanke – mobilna aplikacija namenjena pravnim licima koja omogućava da svoje poslovanje zaista “držite u džepu”.

SberBiz Online mobilna aplikacija kreirana je tako da korisnicima štedi i vreme i novac. Njeno korišćenje je jednostavno, brzo i sigurno, omogućavajući dvadesetčetvoročasovni uvid u stanje poslovnih računa, naloga za plaćanje, dnevne promene, pregled kursne liste i ostale servisne informacije. Na ovaj način značajno se olakšava poslovanje, obzirom da ćete uz pomoć SberBiz Online aplikacije uvek biti u prilici da izvršite plaćanje ili proverite uplatu, nezavisno od mesta na kome se nalazite. Dodatnu pogodnost i uštedu čine niže provizije, u odnosu na one koje važe prilikom plaćanja u bankarskim ekspoziturama. Mobilnu aplikaciju već danas možete instalirati na svom Android uređaju, a uskoro će biti na raspolaganju i Iphone korisnicima.

Mobilna aplikacija najnovija je funkcionalnost već postojećeg internet bankarstva, i predstavlja značajan pomak u ponudi Sberbaanke, s obzirom na to da u Srbiji ovakav servis ima svega nekoliko poslovnih banaka.

Internet bankarstvo predstavlja set funkcionalnosti dostupnih u okviru Windows desktop aplikacije, kojima se pristupa putem web adrese, čime se korisnik oslobađa potrebe da instalira ili ažurira aplikaciju kada se pojavi novija verzija.

Oba navedena servisa čine sastavi deo paketa Sberbank elektronskog bankarstva, pa njihovo aktiviranje i korišćenje ne povlači nikakve dodatne troškove. Jedini preduslov je da klijent već koristi Windows desktop aplikaciju, odnosno Office banking.

Razvoj SberBiz Online servisa nastaviće se i u narednom periodu kroz modernizaciju mreže bankomata. Dodatni servisi značajno će olakšati operacije sa kojima se preduzetnici sreću na dnevnom novou.

Sberbank Srbija digitalizaciju vidi kao izuzetno važan segment poslovanja. Krieiranjem novih, atraktivnih servisa ova banka zaokružila je sve kanale elektronskog bankarstva. SberBiz Online predstavlja moćan paket koji karakteriše robusnost i snaga Windows aplikacije, uz mobilnost i lakoću korišćenja mobilne aplikacije, čime je klijentima omogućeno novo korisnično iskustvo.

Informacije o uslugama i proizvodima Sberbanke dostupne su na sajtu: www.sberbank.rs, ekspoziturama širom Srbije, kao i putem Kontakt centra na broj: 19909.