vesti

Stručni žiri bira 25 najboljih projekata BalCannesa

Sve agencije za tržišno komuniciranje iz regije pozvane su do 1. septembra 2017. prijave svoje projekte na BalCannes, a svi članovi UEPS-a ostvaruju popust na cenu prijave!

Ove godine, najboljih 25 projekata regije bira najveći žiri do sada, a kog čini čak 25 predstavnika klijenata, agencija i novinara koji prate struku. Budući da se i na tržištu sinergijom klijenata, agencija i medija postižu najbolji rezultati, ovogodišnji žiri, kojem će se po prvi put pridružiti predstavnici agencija, ponudiće najkvalitetniju selekciju projekata na BalCannesu do sada.

Najbolje agencije sa sobom će kući poneti posebnu nagradu – BalCanneskog lava, a ove godine bit će dodeljeno njih sedam. Uz glavne nagrade za najbolju agenciju i projekt BalCannesa, te posebnih nagrada žirija agencija, oglašivača i medija, nagrađivaće se najbolji projekt za regionalno tržište i najbolji projekt za ino tržište.

I ove godine BalCannes nastavlja sa svojim jedinstvenim konceptom, pa će tako pregled najboljih 25 projekata regije, kao i svi prijavljeni radovi, tokom cele godine biti dostupni na BalCannes Yellow Pages stranicama.

U organizaciji HURA-e (Hrvatskog udruženja društava za tržišno komuniciranje) i Weekend Media Festivala, šesto izdanje BalCannesa, revije najboljih regionalnih agencija za tržišno komuniciranje, i ove će se godine održati u Rovinju kao dio trodnevnog festivala koji ove godine slavi svoj deseti rođendan.

Prijave za BalCannes otvorene su za sve zainteresovane agencije i provode se isključivo online putem na web stranici www.balcannes.com.