vesti

SUPERUČAK STIŽE, EKIPA RUKE DIŽE

Super je kada imate priliku da kreirate kampanju za super proizvod, posebno kada se radio o proizvodu kao što je SuperRučak kompanije Delhaize Serbia. Iz nekoliko razloga. Prvo, SupeRučak ima super ukus. Drugo, sa stanovišta hranljivosti, SupeRučak je super obrok. I na kraju, ali ne i najmanje važno, cena mu je super.

Jedino što je SupeRučku nedostajalo bila je super reklama. Razmišljajući o načinu kako najbolje da osmislimo kampanju za SuperRučak pošli smo od toga kome je ovaj proizvod namenjen, odnosno ciljne grupe, a to su najmlađi. Deca imaju jednu super osobinu: vrlo lako i brzo „provale” kada neko pokušava nešto da im “uvali”.  Zato smo odlučili da kreiranje spota prepustimo njima. Zajedno smo pisali tekstove, zajedno smo pravili pesmu… i našli smo se jednog dana ispred zidića, upalili kamere, pojačali muziku i pustili decu da rade ono što oni najbolje rade – a to je da budu kreativni.

Tako se pravi super reklama. Okupiš najkreativniju ekipu i daš svakome slobodu da se iskreno izrazi. Rezultat je uvek nešto novo, autentično i jedinstveno. Ukratko, nešto super.

U osmišljavanju i realizovanju kampanje super ekipi najmlađijih pomagao je super kreativni tim McCann Beograd:

Kreativni direktor: Jana Savić Rastovac

Kreativci: Miloš Paunović, Slavica Guskić

Accounts: Slavko Marković, Vera Aćimović, Ana Babić

Strateški planeri: Katarina Pribićević, Aleksandar Milojević

Super video možete pogledati na:

https://www.youtube.com/watch?v=m4pDLurZKg4