vesti

UEPS: svečana dodela priznanja najboljima

KREATIVNOST KOMUNIKACIJA

Udruženje za tržišne komunikacije Srbije na svečanosti povodom dana UEPS-a, najstarijeg nacionalnog udruženja, dodeliće priznanja najboljima u struci. Svečanost će se održati 21. decembra, u 19 sati, u Ateljeu 212. Ove godine svečana ceremonija održava se pod sloganom “Kreativnost komunikacije” .
U Udruženju su, i ove godine, na osnovu iskustvenih saznanja sa prethodnih konkursa i sugestija dobijenih od članica, redefinisali kategorije, prilagodivši ih aktuelnim trendovima i potrebama onih koji stvaraju. Kategorija je nešto manje u odnosu na prethodnu godinu. Nagrade se dodeljuju u 17 kategorija, sa potkategorijama, a dobijaju ih organizacije, kompanije, institucije, mediji i agencije za najkvalitetnija i najkreativnija rešenja u protekloj godini.
Pored nagrada u kategorijama, dodeliće se i specijalna priznanja za najbolji copy, najbolju art direkciju, režiju i komponovanu muziku, a na osnovu ukupne uspešnosti na konkursu proglasiće se i agencija i oglašivač godine.
Najbolji među najboljima poneće priznanje Grand Prix.
Očekuje se, kao I svake godine, veliki broj gostiju koji će svojim prisustvom, uveličati 57. rođendan Udruženja za tržišne komunikacije Srbije.