vesti

ANTENA GRUPA ŠIRI BIZNIS U SRBIJI

Antena grupa je zadovoljna poslovanjem u Srbiji i namerava da ostane i proširi svoj biznis, rekao je direktor i vlasnik Antena grupe Teodor Kirjaku.

Kirjaku, koji je jedan od največih grčkih investitora, učestvovao je na Biznis forumu Srbija – Grčka, a u razgovoru sa srpskim i grčkim premijerom poručio je da je zadovoljan poslovanjem u Srbiji.

Kako je rekao, Antena grupa ovde posluje dugi niz godina i namerava da ostane i proširi svoj biznis.

“Ovo je vrlo važan sastanak dvojice premijera. Dve izuzetno prijateljske zemlje. Mnogo bitnih biznismena iz obe države su tu, što naglasava važnost snažnih grčko-srpskih veza. Obojica lidera deluju vrlo odlučno da učine taj odnos još boljim.“

Kao poslovni čovek, veoma sam srećan da to vidim. Kao što znate, ja sam kao investitor prisutan u Srbiji već mnogo godina, kaže Kirjaku za Prva TV.

Prema njegovim rečima, Antena grupa u Srbiji je vodeća medijska kompanija sa kanalima kao što su Prva, B92 i kablovski kanali.

„Došli smo ovde sa namerom da promenimo televiziju, da ponudimo bolje programe, bolju zabavu, bolji informativni program. I mislim da smo uspeli. Veoma sam ponosan na naš tim. Antena grupa zapošljava oko pet stotina ljudi u ovoj zemlji, što stalno zaposlenih, što povremeno angžovanih. I spremni smo da investiramo još“, rekao je on.

Kako je rekao, videti dvojicu premijera zajedno daje još motiva investitorima da ulažu više i razvijaju ekonomije i poslove. „Tu smo da ostanemo i uradimo velike stvari“, kaže Kirjaku.

Izvor: B92