vesti

DANI KOMUNIKACIJA U ROVINJU – NASTAVAK PROCESA INTEGRACIJA

Od 30. marta do 2. aprila 2017., u kreativnom i inspirativnom okruženju dizajn-hotela Lone koji se nalazi na samoj obali mora u predivnom Rovinju održaće se novo, peto izdanje Dana komunikacija. 

S 2017. godinom Dani komunikacija nastavljaju s integracijom u industriji koji, nakon onlinea i offlinea, kreativnosti i efikasnosti, Cannesa i Hrvatske, sada spajaju odnose s javnošću i oglašavanje. Organizatori najavljuju produženje festivala s dva na tri dana, koji će ove godine početi već u četvrtak ujutro s headlinerima, poput Alexa Brauna, konzultanta SDP-a, i legende Chucka Portera iz agencije Crispin Porter + Bogusky.

HURA će na festival i ove godine dovesti najbolje predavače i sadržaje s najvećih svetskih festivala poput Cannes Lionsa, čime učesnici na Danima komunikacija imaju jedinstvenu priliku na jednom mestu pratiti aktualne trendove u industriji te se inspirisati, edukovati i družiti s kolegama iz struke. I ove godine sve učesnike očekuje vrhunski program, dodele nagrada Effie, IdejaX, Mixx i Young Lions te nezaobilazni rovinjski partiji i koncerti.

Prema mišljenju učesnika 97 % njih vraća se na festival i 98 % preporuće ga kolegama, a to pokazuju i sami rezultati festivala koji iz godine u godinu raste.