vesti

Direct Media Akademija – dobra posećenost i sjajna atmosfera

U Beogradu je u toku deveta po redu Direct Media Akademija, u sklopu koje su uspešno održana dva modula,  “Brending i marketinška strategija” koji je vodio Mitja Tuškej, izvršni direktor Direct Media Slovenija, dok je drugi modul vodila Marija Matić, Media Planning Director, na temu “Komunikacijsko planiranje“.

Glavna obeležja ovogodišnje Direct Media Akademije su dobra posećenost i sjajna atmosfera, u kojoj predstavnici agencija i kompanija zajednički rade u okviru DMA radionica.

Danas je poslednji dan Direct Media Akademije koji će imati festivalski karakter, uz dva sjajna predavača. U pitanju su Jonas Kjellberg, jedan od osnivača Skypea i izvršni direktor u periodu njegovog velikog rasta, te Faris Yakob, marketinški konsultant sa ekspertizom u oblasti inovacija.

Oni će sa učesnicima razgovarati o tome Kako se snovi pretvaraju u realnost, i doneće priču o game changer-ima i putu koji je potrebno prevaliti da bismo inovirali poslovanje i digitalno se transformisali, kao i odgovore na pitanja zašto su neke kompanije, marketinške agencije i pojedinci danas inovativniji od drugih, i kako da učimo od njih i ostvarujemo svoje snove.