vesti

Tri MIXX-a za digitalni tim McCann Beograd

Nagrađeni projekti za The Coca-Cola Company, Infostud i Froneri Adriatic

Na jedinom 100% digital globalnom takmičenju, u konkurenciji sa ukupno 48 prijavljenih radova, digitalni tim agencije McCann Beograd osvojio je čak tri nagrade.

Kampanja „Nađi novi posao“ za klijenta Infostud osvojila je nagradu u kategoriji Best Video Advertising Campaign, „Pirulolci“ za Froneri Adriatic, osvojili su nagradu u Best Branded Content kategoriji, a „Coke <3 Local“ za The Coca-Cola Company osvojila je nagradu u kategoriji Best Cross Media Integratio.

„Uvek je dobar osećaj kada promislite ideje za koje intuitivno znate da u sebi imaju notu izvanrednosti, a čiji potencijal klijent prepozna i zajednica nagradi. Projekti za koje smo dobili priznanja savršena su ilustracija principa kojima se vodimo u radu: cilj su ideje koje proizvode smisao,  koncepti koje produbljuju naš odnos prema vrednostima brenda i sebi samima. IAB Mixx nagrade predstavljaju još jednu u nizu potvrda da ovi principi donose značajne rezultate i podstrek su za tim“, rekla je Sandra Stojanović, Digital Copywriter u McCann Beograd.

„Nagrade za digitalne projekte predstavljaju veliki podstrek za naš tim. Svakodnevno se trudimo da razmišljamo o inovativnim načinima da povežemo offline i online svet. Nove tehnologije se razvijaju i napreduju svakodnevno, a nagrade su potvrda dobrog rada i kreativne upotrebe tehnologije. Timska i lična motivacija je prostor koji imamo da radimo sa brendovima koji su spremni za velike stvari i da zajednički diktiramo nove trendove.“ dodao je Marko Živković, Associate Technical & Interactive Manager u McCann Beograd.

IAB MIXX Awards (Marketing and Interactive Excellence Awards) nagrađuje one radove koji postavljaju standarde u industriji digitalnog marketinga, koji inspirišu, edukuju ili na inovativan način upotrebljavaju nove tehnologije.